Οι εχθροί της ζάντας και πως αντιμετωπίζονται

Οι εχθροί της ζάντας και πως αντιμετωπίζονται

Οι εχθροί της ζάντας και πως αντιμετωπίζονται 371 288 pavlospettas.gr

Οι εχθροί της ζάντας και πως αντιμετωπίζονται: Τι συμβουλεύει ο Παύλος Πέττας;

Τα οχήματά για τους περισσότερους από εμάς είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό εργαλείο, για αυτό και οφείλουμε να τους συμπεριφερόμαστε αναλόγως, με τακτική συντήρηση και έλεγχο. Ένα από τα σημαντικότερα μέρη του αυτοκινήτου που χρήζουν συντήρησης είναι και οι ζάντες καθώς αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην ασφαλή οδήγηση.  Όσο όμως τακτικοί κι αν είμαστε στα ραντεβού μας με τα συνεργεία,  υπάρχουν διάφορες μεταβλητές που μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη φθορά στις ζάντες των οχημάτων μας.

Ποιοί είναι λοιπόν οι κυριότεροι εχθροί της ζάντας και πως αντιμετωπίζονται; Ας δούμε τι είπε σχετικά ο Παύλος Πέττας στο autotriti.gr από όπου κι αντιγράφουμε:

”Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, είναι μάλλον δύσκολο να αποφύγει κανείς την φθορά στις ζάντες του οχήματός του καθώς οι τελευταίες καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά αρκετούς «εχθρούς». Πρώτος και κυριότερος λόγος φθοράς των ζαντών είναι  η οδήγηση σε δρόμους με κακοτεχνίες, δηλαδή, με πολλές λακκούβες, σαμαράκια και κράσπεδα, δρόμοι δηλαδή που αφθονούν στην χώρα μας. Ένας ακόμη λόγος που συμβάλει στη φθορά των ζαντών είναι και οι κλιματολογικές συνθήκες. Πιο αναλυτικά, η υψηλή θερμοκρασία που επικρατεί τους περισσότερους μήνες στην Ελλάδα κάνει την άσφαλτο να καίει με αποτέλεσμα να φθείρονται τα λάστιχα και οι ζάντες των οχημάτων μας. Σε τέτοιες λοιπόν περιπτώσεις οφείλουμε να προβούμε σε επισκευή της ζάντας καθώς μια φθαρμένη ζάντα επηρεάζει την οδική συμπεριφορά.

Εκτός όμως από την επισκευή των ζαντών, αρκετοί είναι εκείνοι που επιθυμούν και την μετατροπή τους για λόγους κυρίως καλλωπισμού. Εμείς στην Παύλος Πέττας με αγάπη και μεράκι αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που αφορά τις ζάντες σας από το βάψιμο τους έως και το ίσιωμά τους. Πιο αναλυτικά, στην Παύλος Πέττας προσφέρουμε ίσιωμα με ειδικά μηχανήματα για απόλυτη ασφάλεια στην οδήγηση, διαμαντάρισμα CNC στην όψη της ζάντας και ολικό βερνίκι εξασφαλίζοντας εργοστασιακό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την αλλαγή καρέ σε όλες τις ζάντες με εγγυημένα απόλυτη ακρίβεια, την κατασκευή προσθηκών, ανταπτόρων και δαχτυλιδιών. Ακόμη ικανοποιούμε και την πιο τρελή σας επιθυμία αναφορικά με την εμφάνιση των ζαντών, χρησιμοποιώντας, ηλεκτροστατική βαφή σε όποιο χρώμα επιθυμείτε όπως το ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό μεταλλικό χρώμα, Titanium Mirror, που θα το βρείτε αποκλειστικά στο συνεργείο μας,  με πολυετή εγγύηση,  και προσφέροντας εκτυφλωτικό γυάλισμα στις πατούρες της ζάντας με θερμική βούρτσα γυαλίσματος”.

 

 

Back to top